Preduzeće BHbrvnare doo je firma u privatnom vlasništvu čiji je glavni fokus proizvodnja i prodaja drvenih montažnih kuća. BH brvnare se bavi kreiranjem kuće iz snova za Vas. Prepoznatljivi smo po kvalitetu,predivnom i posebnom dizajnu naših montažnih objekata. Pored montažnih kuća bavimo se također i proizvodnjom i prodajom šadrvana, nadstrešnica, dječijih igrališta, vrtnih garnitura itd.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost uposlenih koristi nam kao garant da svi ugovoreni zahtjevi budu obavljeni stručno i brzo što svakako utiče na kvalitetu usluge .
Naša dosadašnja iskustva su pokazala da ovakav stil proizvodnje ima svoj višestruki značaj upravo zbog boljeg i zdravijeg načina življenja na bilo kojoj lokaciji i u bilo kojim klimatskim uslovima , koristeći odgovarajuće prirodne materijale .
Sve više ljudi preferiraju gradnju drvenih vikendica, jer su prepoznali kvalitete i zdrav način života u njima. Drvo je najbolji prirodni izolator - "diše ".

Drvene vikendice izgrađene od poluoblica imaju izgled najljepših brvnara, obezbjeđuju udobnost, jednostavnost, toplotu, zdrav način života u njima, i sam boravak u njima je kao da ste u banji.

Pored neopisive prirodne lepote i osjećaja boravka u njima, ovakav tip kuća ima veću vrijednost nego zidane kuće. Mogu se preprodavati po mnogo većoj cijeni, lako se mogu premještati sa jednog mjesta na drugo i upravo zbog prirodnih materijala koji se sve više primenjuju pridaje im se veća vrijednost.

I za kraj, kvalitet, efikasnost i poštovanje naših kupaca obezbjeđuje naše uspješno poslovanje na tržištu.